kus me asume avamisajad +372 6279020
  • English
  • Eesti
  • Finnish
  • Russian
31. oktoobri pimedal õhtul ja ainult sel õhtul külastab Olde Hansat jutuvestja Gregorius, kes pajatab õudseid lugusid vanast Revali linnast. Kas teate Revali muumia lugu, krahv von Ükskülli juhtumit või...
Jätka lugemist →
Kas tead, milline tiivuline tõi Eestile väga eduka osalemise kokkade olümpial Bocuse d´Or-il? See oli meie enda Järveotsa vutt! Olde Hansa peakokk Emmanuel Wille pakub nüüd ise samast Bocuse d´Or-il...
Jätka lugemist →
“Keskaegne köök on tõeline gurmee!” Oled tegev kokakunsti mõistes tippvõistlusel Bocuse d`Or-il? Bocuse d`Or on kokkade olümpia ja Eestis toimub sel aastal Euroopa eelvoor, mis on tegelikult kokandusmaailmas väga suur...
Jätka lugemist →
Olde Hansa rikka kaupmehe kodu toob külalistele eripakkumisena lauda 3-käigulise menüü Hind 20.00 € Krahvi metsaseenekeedus koos ürdi-pähklisaia ja Lossi toorjuustuga Bürgermeistri ulukifileed – põdra või metssea sisefilee vastavalt jahiõnnele...
Jätka lugemist →
Korralda rikkalik keskaegne pidu või telli Olde Hansa ärikingitused Erinevad õhtusöögid ja söömingud seltskonnale / Jõulukorvid ja ärikingitused./ Ruumide rent +372 6279020 / Kui ostad Olde Hansast söömingu või õhtusöögi ette siis...
Jätka lugemist →
Broneeri oma seltskonnale rikkalik keskaegne sööming! 15. – 16. august külasta Olde Hansa keskaja küla ja broneeri tõetruu ajalooline sööming! Söö palju jaksad nii nagu tõelisele keskaegsele ülikule kohane! Kuula keskaegseid...
Jätka lugemist →
6. juunil kuulutati Atla Mõisas välja Eestis käsitöönapsude konkursi võitjad. Kategoorias „Maitsetega rikastatud joogid“ said eriliselt kõrge tunnustuse Olde Hansa Goldgrüber ja Olde Hansa Köömnenaps. Tunnustused jagas kätte maaeluminister Arvo...
Jätka lugemist →
18 € külaline 12 € laps kuni 12 a. Kooliaasta oli keerulisem kui muidu ning iga osaline, nii õpilased, õpetajad ja vanemad, on omamoodi kangelased. Selleks, et kõigele väärikas punkt...
Jätka lugemist →
Üldiselt tähendab suurema ürituse ja õhtusöökide korraldamine ettevõtjale üsna suurt kulu ja pelgalt kõhutäitmiseks seda ei korraldata. Seega, kuidas tagada, et ka ettevõtte juht tunnistaks peo kordaläinuks. Olde Hansa restoranijuht...
Jätka lugemist →
SULGE